WhatsApp emoticons

Lees meer

Het is mogelijk om meer emoticons op je smartphone te ontvangen door het downloaden van applicaties. Deze applicaties maken het mogelijk om de emoticons in te voegen en te delen met je vrienden. Zo...

Lees meer

Doel van Emoticons

Lees meer

Populairste smartphones

De smartphone is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Nagenoeg iedereen heeft een smartphone in het bezit en kan eigenlijk niet meer zonder. Op het gebied van telefoons zijn ontzettend veel verschillen te ontdekken. Elk merk heeft weer zijn eigen speciale functionaliteiten en daarnaast een eigen unieke vormgeving. Maar wat zijn nu precies de meest populaire mobiele telefoons van het moment? Wij geven je de insights:

Apple

Het blijft een onverminderd populair merk: Apple. De iPhone 6 en 6+ zijn inmiddels de markt binnengetreden en mogen rustig gezien worden als de betere telefoons van het jaar. Echter, ook de iPhone 5S doet nog goede zaken, dus je hoeft niet persé voor het nieuwste van het nieuwste te gaan.

Huawei

Een merk dat steeds meer in opkomst is, is Huawei. Deze Aziatische tegenhanger van Nokia, Samsung en Apple, maakt grote telefoons met grote displays, zoals momenteel helemaal de trend is. De Huawei Ascend Mate7 is erg stevig en snel. Absoluut iets wat de huidige smartphone gebruiker erg belangrijk vindt.

LG

We dachten eigenlijk dat de LG zo'n beetje op z'n retour zou zijn, maar dat is absoluut niet het geval. Met de LG3 heeft het merk weer een top smartphone op de markt gebracht. Ook de LG Nexus 5 is een topper in het aanbod van LG. Beide telefoons hebben haarscherp beeld, een groot werkgeheugen en kunnen zich prima meten met Apple en Samsung.

Samsung

Hou je van degelijke telefoons? Dan zijn de toestellen van Samsung een goede keuze. Ze kunnen af en toe wat goedkoop aanvoelen door de plastic afwerking, maar dit maakt ze niet slechter dan hun concurrenten. De Galaxy Note 4, met zijn stylo, en de Samsung Galaxy S5 zijn beide snel en liggen goed in de hand. De Note 4 is zelfs één van de krachtigste telefoons die er momenteel op de markt zijn.