Emoticons downloaden

Lees meer

Bijna iedere Nederlander met een mobiele telefoon heeft de applicatie WhatsApp wel geïnstalleerd. Met deze app kun je communiceren met vrienden en familie. De app maakt gebruik van internet wa...

Lees meer

Emoticons op Social Media

Lees meer

MSN emoticons

MSN ligt in Nederland ten grondslag aan de grote populariteit van de emoticon. Hoewel het netwerk inmiddels zijn populariteit verloren is, heeft het nog altijd een sterke indruk achter gelaten. Er waren een paar punten waarop msn de doelgroep echt kennis liet maken met de emoticons, hieronder zullen we de belangrijkste beschrijven.

Msn namen

De MSN naam was vroeger wat de Facebook status nu is, er stond in of je een relatie had, waar je mee bezig was of wat je interesseerde. De naam was vaak aangekleed met grote hoeveelheden emoticons die het gewenste imago benadrukten. De MSN namen waren vaak het onderwerp van gesprek en daarmee een essentieel onderdeel van MSN

Pakketten

MSN geeft toegang tot een zeventigtal emoticons die direct toegankelijk zijn, maar wat MSN zo uniek maakt is het feit dat er periodiek nieuwe pakketten beschikbaar zijn, waar nieuwe emoticons uit gehaald kunnen worden. Veel van deze pakketten zijn gratis beschikbaar en hoeven enkel geactiveerd te worden. Er zijn echter ook pakketten beschikbaar die gekocht dienen te worden. Deze pakketten bevatten vaak emoticons, waarvan verwacht wordt dat ze populair worden.

MSN Plus

MSN Plus is een uitbreiding voor MSN welke veel extra mogelijkheden biedt. Zo kan er gekozen worden voor extra skins, snelteksten, nieuwe winks, spelletjes en extra emoticons. De emoticons zijn direct toegankelijk en zichtbaar voor alle MSN gebruikers, dus ook voor wie geen MSN Plus gebruikt. Het is een populaire toepassing die al jaren lang mee draait. Downloaden en installeren is erg gemakkelijk, zo kun ook jij gebruik maken van deze nieuwe features!