Populairste smartphones

Lees meer

Het zijn populairste sociale netwerken van dit moment, Facebook en Twitter. En ook daar zijn de emoticons aanwezig. Toch heeft het lang geduurd voordat het mogelijk was. Het is namelijk echt iets v...

Lees meer

Doel van Emoticons

Lees meer

Emoticons downloaden

Het is mogelijk om meer emoticons op je smartphone te ontvangen door het downloaden van applicaties. Deze applicaties maken het mogelijk om de emoticons in te voegen en te delen met je vrienden. Zo kun je nog creatiever om gaan met je berichten. Denk je eens in hoe je zo je gewenste geliefde kunt imponeren. Lees de tips maar eens op de Lovegids. Er zijn talloze goede applicaties om emoticons in te voegen. De meeste van deze applicaties zijn gratis en gemakkelijk te downloaden via Google Play en Appstore.

Emotixon max

Emoticon max is een app die zich specialiseerd in japanse emoticons, zij staan bekend om de oogjes die worden weergegeven als streepjes. Emoticonmax voorziet in meer dan 15.000 emoticons.  De app is in korte tijd al meer dan 100.000 keer gedownload, wat hem erg populair maakt.

Emoji emoticons keyboard

Emoji emoticons heeft een slimme manier gevonden om de invoer van emoticons te versimpelen, zij keken hoe de invoermethode van grote communicatie apps werd ingezet en namen daar een voorbeeld aan, Zij hebben hun talloze emoticons verwerkt in een toetsenbord. Het toetsenbord is gemakkelijk toegankelijk vanuit Whatsapp en Facebook messenger. Het is echter ook gemakkelijk toegankelijk voor Twitter en SMS.

Emoticons 4 whatsapp

Emoticons 4 Whatsapp maakt gebruik van emoticons die niet in een afbeelding veranderen, maar gebruik maakt van veel symbolen en leestekens. Hierdoor is de emoticon alsnog erg duidelijk. De emoticons zijn speciaal voor Whatsapp en worden ingevoegd via de galerij. De invoeg knop dient te worden ingehouden, waarna de actie: emoticons4whatsapp geselecteerd kan worden. Vervolgens kan de gewenste emoticon geselecteerd worden uit de lijst met emoticons. Wanneer deze geselecteerd is ga je terug naar Whatsapp, en kun je de emoticon erin plakken. Dit kan door op de tekstbalk te drukken en deze in te houden, je selecteert dan “plakken”. De emoticon is nu ingevoegd en kan verzonden worden.